Welcome / Bienvenue / Benvinguts / Bienvenidos
For information about my translation services, please visit the main site.
Pour des informations sur mes services, merci de regarder le site principal.
Para información sobre mis servicios de traducción, visite el web principal.

La llei antitabac és un fracàs!

Ahir vaig anar un cop més a un bar per a veure un partit de la Eurocopa, que només es podia veure en Canal+. Aquest matí la meva habitació fa mal olor, de tabac. Jo no fumo, però cada cop que vaig a un bar, haig de passar tot el temps respirant el fum dels altres, i després quan torno a casa, jo també faig pudor.

La llei antitabac no serveix per a res de res! Casi tots els bars tenen menys de 100m2, i per tant, en són exemptes.

Recomano la lectura d’aquesta pàgina. Veuràs que, un cop més, Espanya és l’últim país a avançar. Tots els altres països avançats d’Europa ja han prohibit el fum a tots els llocs públics.

Per què no puc anar a un bar sense perjudicar la meva salut? I per què els que treballen als bars han d’estar perjudicats?

20 Minutos ha creat un cercador de bars sense fum. Hi ha bastants bars a Barcelona (dic bastants, però proporcionalment són poquíssims). Però quasi tot el que hi surt són cafeteries, xocolateries i forns de pa. Però en cercar bars pel meu codi postal (08016), no hi ha res de res. Tampoc no hi ha res per als codis postals del costat (podeu veure els diferents codis aquí. Vaja fracàs aquest llei!

Si teniu la sort de tenir un bar sense fum al teu barri, recomano anar-hi, perquè només quan es veu que és molt lucratiu prohibir el fum d’altres bars s’hi apuntaran.

Timothy Barton

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *