Welcome / Bienvenue / Benvinguts / Bienvenidos
For information about my translation services, please visit the main site.
Pour des informations sur mes services, merci de regarder le site principal.
Para información sobre mis servicios de traducción, visite el web principal.

Un equip català en un gran final – i els mitjans catalans se’n passen

Felicitats als Catalans Dragons, un equip de rugbi de tretze que ha aconseguit arribar al final de l’històric Challenge Cup. Aquest és un gran assoliment. Però veig que els mitjans catalans se’n passen. He enviat la següent carta als d’elsesports.cat. Publicaré la resposta aquí.

L’equip català de rugbi de tretze acaba d’aconseguir el resultat més gran de tota la seva història en arribar al final del Challenge Cup (copa d’Anglaterra) gràcies a una magnífica victòria contra el Wigan. (http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/rugby_league/6912181.stm). Entenc que parleu poc d’aquest equip, ja que el rugbi de tretze és poc conegut al Principat (l’únic que he vist és un reportatge que es va fer a la Nit al Dia, però crec que aquest assoliment mereix una menció especial. En tot cas, trobo incomprehensible que, en aquest moments, apareix a la portada de BBC Sport “Catalans in stunning cup upset”, però a elsesports.cat, res de res.

El 25 d’agost, aquest equip català anirà al nou estadi de Wembley per a jugar-hi el final d’aquest històric torneig. Espero que del final en parlareu. Per què no anar amb un equip i fer-ne un reportatge? Crec que val la pena. Això no és una cosa que passarà cada any, ni molt menys, i cal aprofitar-ne. A més, serà el primer cop que el final del Challenge Cup torna a Wembley després de la seva reconstrucció. Jo us recomanaria provar d’aconseguir retransmetre el partit. Aquí teniu les dades del Rugby Football League, organisme que organitza el torneig, per si en voleu més informació: http://www.therfl.co.uk/~therflc/home/page.php?areaid=117

Si necessiteu més informació (i/o un traductor que sap una mica sobre el rugbi de tretze), no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. Podeu trobar totes les meves dades a www.timtranslates.com.

Share:

3 thoughts on “Un equip català en un gran final – i els mitjans catalans se’n passen

 1. Pingback: Timtranslates » Blog Archive » Elsesports.cat - M’han fet cas? De totes maneres, s’han equivocat…

 2. M’he recordat d’aquest post quan he llegit això avui:

  El 33 emetrà dissabte en directe la final de la Carnegie Cup a Wembley que disputen els Catalans Dragons de Perpinyà
  Televisió de Catalunya avança dissabte la franja d’esports al 33 per emetre en directe (16h) la final de la Carnegie Cup de rugbi a XIII que disputen els Catalans Dragons de Perpinyà i els Saints de Saint Helens

  http://www.avui.cat/article/cultura_comunicacio/4466/emetra/la/final/la/carnegie/cup/entre/catalans/dragons/saints.html

  Per si a algú li interessa…

 3. Hola Maria

  Sí, ho acabo de veure també. Quina bona notícia, tot i que em fa ràbia que només s’hi interessa quan estan guanyant. Visca els Dragons! (Em demano si es cantarà el God Save the Queen, com és habitual abans del final de la Copa, o si se’n passaran, tenint en compte que hi ha un equip estranger en final.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *