Welcome / Bienvenue / Benvinguts / Bienvenidos
For information about my translation services, please visit the main site.
Pour des informations sur mes services, merci de regarder le site principal.
Para información sobre mis servicios de traducción, visite el web principal.

Elsesports.cat – M’han fet cas? De totes maneres, s’han equivocat…

Després de la carta que els vaig enviar ahir, elsesports.cat han publicat l’article que copio aquí abaix. El problema és que s’han equivocat, perquè no és el final de la lliga sinó de la copa:

Els Dragons Catalans jugaran la final de la Superlliga anglesa de rugbi Els Dragons Catalans, un equip de Perpinyà, ha fet història i jugarà per primera vegada la final de la Superlliga anglesa de rugbi a 13. És la fita més important de la curta història dels Dragons, un equip que es va fundar l’any passat després d’evolucionar a partir d’un altre equip que també tenia arrels catalanes. L’equip de Perpinyà juga la lliga anglesa com a convidat, i si aconsegueix el títol es convertirà en el primer equip no anglès a guanyar-lo. La final es jugarà al nou Wembley el 25 d’agost i s’hi espera la presència de nombrosos aficionats catalans. Els Dragons Catalans és un equip batejat amb el drac de Sant Jordi, que vesteix amb els colors de la senyera i té “Els Segadors” com a himne oficial.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *